На Ярмарку вакансій у ХНУ імені В. Н. Каразіна

11 Грудня 2012

Знайомитися із студентами харківських внз ми продовжили на Ярмарку вакансій в ХНУ імені В. Н. Каразина, яка проходила 6 грудня при нашій генеральній спонсорській підтримці.

Cтенд NIX Solutions, як завжди, привертав увагу усіх без виключення відвідувачів ярмарку. Багато студентів цілеспрямовано йшли саме до нашої стійки, щоб дізнатися про програми навчання і відкритих вакансіях, розпитували, що вимагається від претендентів, як наші експерти проводять співбесіди, і просили порекомендувати додаткові джерела інформації по вибраному напряму.

Ми пояснювали хлопцям, що їм варто прочитати, як краще готуватися до співбесіди, яку роботу вони можуть отримати, закінчивши наші курси навчання або пройшовши у нас практику. Приємним сюрпризом став інтерес до NIX Solutions студентів молодших курсів : люди розповідали про себе, про своє захоплення IT, і просили порадити, який напрям їм варто вибрати в майбутньому.

Також ми пропонували усім відвідувачам стенду взяти участь в тій, що стала для нас вже традиційній вікторині. Головним призом конкурсу була електронна книга Amazon Kindle – стильний гаджет, за допомогою якого гризти граніт науки набагато легше і приємніше. Щоб отримати книгу, хлопцям потрібно було здолати серйозні перешкоди: правильно відповісти на усі три складні питання з певної області програмування і вирішити логічне завдання. Багато студентів демонстрували високий рівень знань і впритул наближалися до перемоги, проте вірно вирішити усі завдання, складені експертами компанії, не змогли. Проте, ми були настільки вражені відмінною підготовкою хлопців, що вирішили вручити двом найсильнішим учасникам заохочувальні призи. Найсильнішими виявилися студентка з ХПІ факультету КІТ Вікторія Кулик і Михайло Ярифа, який закінчує навчання на факультеті комп’ютерних наук ХНУ.

Спасибі усім розумним здібним людям з різних ВНЗ нашого улюбленого міста за цікавий, насичений подіями і враженнями день!