Щоденник практики С++ – 2012

27 Червня 2012

Дневник практики С++ – 2012Третя по рахунку практика в стінах NIX Solutions непомітно добігла кінця. Що бажають прийняти участь, придбати нові знання і застосувати свої теоретичні знання з практики, було багато. І нам дуже приємно, що з кожним роком IT- сфера серед молоді стає все популярніше.

Що з цього вийшло – подивимося разом.

Щоденник практики С++ – 2012

Люди на практиці у нас були відмінні – цілеспрямовані, з очима, що горять, які хотіли вчитися чомусь новому, розвиватися і не стояти на місці. Тому важливим завданням для нас – було зробити процес проходження практики максимально цікавим і корисним. Ми розбили хлопців на групи по дві людини і далечінь за завданням на кожну групу. З одного боку, люди були максимально наближені до умов роботи в реальному проекті, з іншої – у них була унікальна можливість розкрити свій потенціал, проявити себе, творчо підійти до рішення проблем. Кожен нас чимось здивував: хтось блискавичною швидкістю знаходження рішень, хтось відмінним знанням операційної системи, хтось хорошими знаннями в області проектування ПЗ і баз даних. “Завдання були об’ємні, але під кінець практики ми отримали 4 працюючі проекти – звичайно, вони були трішечки недопрацьовані, але в цілому вважаю, що хлопці впоралися із завданням добре” – Ганна, експерт С++.

Cвятослав

Практика пройшла нормально, у всякому разі завдань вистачало “з головою”. У міні з’явився стимул вивчати щось нове, бо інколи рух вперед є наслідком гарного стусана під зад. Вивчали boost:asio, SQLite, CriptoAPI, WTL. Враження гарнi.

Єгор

Практика проходила добре, працювали в групах по 2 людини. Розробляли гру по мережі. Дуже сподобалася чуйність експертів і саме завдання.